MOU getekend door CPOST International & Curinde

MOU getekend door CPOST International & Curinde

MOU getekend door CPOST International & Curinde

CPOST International en Curinde hebben een Memorandum of Understanding (MOU), ondertekend op vrijdag 13 maart jl. Het doel van deze MOU is om de door CPost te verlenen diensten te definiëren voor bedrijven gevestigd in de Vrije Zones van Curaçao.
Dit betekent dat CPost geconsolideerde diensten zal aanbieden en als partner in de e-commerce business op te treden voor de Vrije (Economische) Zone bedrijven, conform de kwaliteitsnormen van Curinde.

Alhoewel de Vrije (Economische) Zones van Curaçao een minder aangename periode aan het meemaken is, dient de focus nu geplaatst te worden op veranderingen in het koopgedrag van de consument en de ontwikkelingen in de e-commerce wereld die nieuwe mogelijkheden met zich zal meebrengen voor de Vrije (Economische) Zones.

Zowel Curinde en CPOST International verwachten dat met de ondertekening van deze MOU positieve resultaten behaalt zullen worden, met in achtneming dat Curaçao een land is die kwaliteit goederen aanbiedt, intellectueel eigendom respecteert, om uiteindelijk het topsegment van de markten te bereiken.

Contact

  • T(599-9) 737-6000
    1-800-236-7182
  • F(599-9) 737-1336
  • Einfo@curinde.com
  • AEmancipatie Blvd 7 Landhuis Koningsplein, Curaçao